HOE ACTIEVE SHIELD-POPUPS IN MCAFEE ANTIVIRUS UITSCHAKELEN?

McAfee is een nuttige antivirus als u uw computersysteem wilt beschermen tegen allerlei soorten kwaadaardige cyberbedreigingen. Behalve dat het u van dienst is met deze basisfunctie, biedt het ook ouderlijk toezicht, URL-blokkering, firewall, spam-filer, bestandscodering, wachtwoordbeheer, veilige diefstalverwijdering, app- en webprestatieboosters en nog veel meer. U kunt al deze functies in één apparaat krijgen tegen een zeer betaalbare prijs. Dat is de reden waarom McAfee-antivirus zo populair is bij de massa.

Er zijn enkele functies van het McAfee-programma die u hoofdpijn kunnen bezorgen met hun constante updates en meldingen. Maar gelukkig heb je de mogelijkheid om ze uit te schakelen wanneer je maar wilt. U kunt ze zelf laten repareren of hulp inroepen van onze professionals bij de McAfee-klantenservice.

Een van de meest voorkomende pop-ups die de gebruikers van McAfee-antivirus irriteert, is het Active Shield. Maar u kunt het uitschakelen door alle waarschuwingen in het McAfee Security Center uit te schakelen. Hoewel u geen pop-ups met betrekking tot uw abonnement kunt uitschakelen, kunt u de meldingen verbergen door de meldingsinstellingen van Windows te wijzigen. Om te weten hoe u dit moet doen, belt u het McAfee-ondersteuningsnummer.

MCAFEE VEILIGHEIDSCENTRUM

  • Open het McAfee Security Center.
  • Selecteer Home onder de optie Algemene taken.
  • Kies Configureren op de pagina Beveiligingscentrum-informatie.
  • Druk onder Waarschuwingen op Geavanceerd -> Informatieve waarschuwingen.
  • Kies ‘Geen informatieve waarschuwingen weergeven’ en druk op OK
Voor het geval u meer persoonlijke hulp nodig heeft bij het volgen van deze procedure, bel dan gerust naar onze mcafee ondersteuning bellen. Omdat we 24/7 werken, hoeft u zich niet bewust te zijn van wanneer u contact met ons kunt opnemen.

INSTELLINGEN VOOR MELDINGEN VAN WINDOWS

  • Klik op het meldingsdriehoekje in de taakbalk.
  • Kies nu de knop Aanpassen.
  • Zoek de vermelding voor McAfee in de pictogramkolom.
  • Klik in het vak Gedrag en kies vervolgens de optie ‘Pictogram en meldingen verbergen’.
  • Druk op het einde op OK om de wijzigingen op te slaan.
U kunt contact opnemen met onze McAfee-klantenondersteuning via e-mail, telefoon of live chat. We beloven u in een mum van tijd terug te komen met de gemakkelijkste en meest betrouwbare oplossingen. Het enige dat u hoeft te doen, is uw fout melden en de rest aan ons overlaten!

Comments

Popular posts from this blog

HOE MELDINGEN IN MCAFEE ANTIVIRUS UITSCHAKELEN?

HOE MCAFEE-ALARMEN PERMANENT UITSCHAKELEN?