HOE MELDINGEN IN MCAFEE ANTIVIRUS UITSCHAKELEN?

Net als elk ander antivirusprogramma blijft ook McAfee niet uit de weg. Nadat u het hebt geïnstalleerd, worden automatisch browserextensies geïnstalleerd en worden onnodige waarschuwingsberichten weergegeven. Maar je hoeft niet je hele leven met die vervelende pop-ups te leven, want je hebt de mogelijkheid om ze uit te schakelen wanneer je maar wilt. Om te weten hoe u dat moet doen, kunt u op elk gewenst moment contact opnemen met onze McAfee-klantenservice.

McAfee geeft meldingen weer wanneer het gevaarlijke inhoud of code detecteert. Het kan ook worden weergegeven wanneer een update van de virusdefinities moet worden uitgevoerd. Als u echter veel op internet surft, kan de pop-up iets te veel worden en kan het tijdverdrijf of werk iets te moeilijk worden. Maar u kunt ze altijd uitschakelen zonder de software af te sluiten. Weet hoe u dat voor elkaar kunt krijgen, hier.

PROCEDURE OM MELDINGEN IN MCAFEE SOFTWARE UIT TE SCHAKELEN

  1. Navigeer naar de taakbalk.
  2. Klik met de rechtermuisknop op een lege plek erop.
  3. Selecteer de optie 'Eigenschappen'.
  4. Druk nu op de knop 'Aanpassen'.
  5. Haal het vinkje weg naast 'Toon altijd alle pictogrammen en meldingen op de taakbalk'.
  6. Zoek uw McAfee-programma in de lijst met toepassingen die meldingen weergeven.
  7. Selecteer 'Pictogram en meldingen verbergen' in het vervolgkeuzemenu aan de rechterkant.
  8. Druk nu op de OK-knop en sluit het venster. 
Door deze eenvoudige procedure van 8 stappen te volgen, kunt u alle soorten meldingen die opduiken van McAfee-antivirus verwijderen. U kunt meer te weten komen over hetzelfde of het antivirusprogramma door contact op te nemen met ons McAfee-klantenserviceteam. Ze zullen u zo snel mogelijk de juiste ondersteuning en assistentie bieden.

Onze professionals die bij de technische ondersteuning van McAfee werken, werken 24/7 om de technische problemen van hun klanten op te lossen. Ze zijn een team van hardwerkende en goed opgeleide professionals met als enige doel hun klanten tijdige en nauwkeurige hulp te bieden. We garanderen dat u 100% tevreden bent met hun uitstekende service en dat u geen klachten heeft.

Dus wacht niet langer! Bel ons McAfee-hulplijnnummer voor klanten en wacht tot onze technici contact met u opnemen. Het enige wat u hoeft te doen, is uw probleem melden en de rest aan ons overlaten.

Comments

Popular posts from this blog

HOE MCAFEE-ALARMEN PERMANENT UITSCHAKELEN?

HOE ACTIEVE SHIELD-POPUPS IN MCAFEE ANTIVIRUS UITSCHAKELEN?